Narodno pozorište RS: Pretpremijera "Genetike Glembajevih" poklon zdravstvenim radnicima

M.M.
Narodno pozorište RS: Pretpremijera "Genetike Glembajevih" poklon zdravstvenim radnicima

BANjALUKA - Glumci Narodnog pozorišta Republike Srpske, u subotu naveče u 20 časova pretpremijerno će izvesti predstavu "Genetika Glembajevih" u režiji Dejana Projkovskog u čast zdravstvenih radnika.

Iz Narodnog pozorišta su naveli da je ova predstava poklon publici koju će činiti zdravstveni radnici zaposleni u Univerzitetskom kliničkom centru  Republike Srpske, Domu zdravlja Banja Luka i JZU Institutu za javno zdravstvo RS, kao znak zahvalnosti za njihov nesebičan rad i entuzijazam koji su pokazali u prethodnom periodu koji je bio istinski težak za sve.

- U teškim trenucima, svjedočili smo da su medicinski radnici podnijeli  veliki teret borbe sa pandemijom virusa korona i da su svojim zalaganjem, stručnošću i empatijom, svima nama dali primjer istinske solidarnosti i požrtvovanja. Upravo zbog toga, naša namjera je da ovom predstavom uljepšamo jedno veče u njihovim životima i pokažemo koliko cijenimo i podržavamo sve što su činili i čine za nas.  Velika hvala svim zdravstvenim radnicima - poručuju iz Narodnog pozorišta RS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana