Najavljena treća sezona popularne serije “Kišobranska akademija”: Sudar superherojskih porodica

Branislav Predojević
Najavljena treća sezona popularne serije “Kišobranska akademija”: Sudar superherojskih porodica

NjUJORK - Striming servis “Netfliks” objavio je prve fotografije i detalje iz dugoiščekivane, treće sezone, popularne serije “Kišobranska akademija” čija je premijera zakazana za 22. jun.

Nove slike i grubi sinopsis otkrivaju da će treća sezona nastaviti tamo gdje je stala posljednja epizoda druge sezone.

Nakon što su zaustavili smak svijeta 1963. godine, članovi akademije vraćaju se kući u sadašnjost uvjereni da su spriječili globalnu apokalipsu i popravili zaboravljenu vremensku liniju zauvijek.

Ipak, nakon kratkog trenutka slavlja shvate da stvari nisu onakve kako su ih ostavili. Tačnije, umjesto u svoju bazu stigli su u drugu akademiju, čiji se članovi “Vrapci” sukobljavaju sa članovima “Kišobrana” u nasilnom okršaju. Slijedi borba sa novim izazovima i iznenađenjima, te suočavanje sa neidentifikovanim destruktivnim entitetom koji izaziva pustoš u svemiru.

Scenarista Stiv Blekmen nedavno je za magazin IGN govorio o trećoj sezoni i onome što obožavaoci mogu da očekuju od sudara dvije superherojske porodice.

- “Vrapci” izgledaju drugačije od naših dobro poznatih “Kišobrana” i na drugačiji način se bave stvarima. Oni su u uniformama i vrlo su funkcionalni. Možete da vidite Lutera i Viktora i možete vidjeti da su veoma različiti u smislu kako se porodice oblače i kako djeluju između sebe i da su mnogo bolji od naših junaka - rekao je Blekmen dodajući da ipak ne treba vjerovati spoljnom utisku.

On je naznačio da će publika biti iznenađena kada vidi koliko su “Vrapci” različiti na prvi pogled od “Kišobrana”, a slični kada ih publika bolje upozna.

- Obje porodice su disfunkcionalne i to je suština svih problema - rekao je scenarista.

Novi tim heroja, uz glumačku ekipu iz prve dvije sezone, uključuje Džastina Kornvela kao Markusa, Britni Oldford kao Fej, Džejka Epstina kao Alfonsa, Dženezis Rodrigez kao Sloan i Dejvida Kezija kao Džejmija. Međutim, akademiju u kojoj su “Vrapci” ne čine samo nepoznata lica, među njima šetaju dva poznata lika. Prvi je Ben (Džastin Min), koji je mrtav u originalnoj vremenskoj liniji i postao sablasni putnik. Na ovom svijetu on je živ, zdrav i ne sjeća se “Kišobrana”. Drugo poznato lice pripada najgorem ocu na svijetu, Redžinaldu Hargrivsu (Kolm Fijore) tvorcu obje akademije.

Nova sezona ima 10 epizoda, kao i prve dvije sezone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana