Nagrađeni najbolji na konkursu "Najkutak 2024" (FOTO)

Milan Vujić
Nagrađeni najbolji na konkursu "Najkutak 2024" (FOTO)

GRADIŠKA – Konkurs za najuređenija dvorišta i balkone na području Gradiške „Najkutak 2024“, koji organizuje komunalno preduzeće „Gradske čistoća“, završen je danas manifestacijom u gradiškom Kulturnom centru na kojoj su dodijeljene nagrade pobjednicima i zahvalnice svim učenicima.

Gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić i direktorica „Gradske čistoće“ Renata Obradović Popović istakli su da je ovogodišnji konkurs „Najkutak2024“ veoma uspješan, te da je cilj da se na ovaj način podstaknu građani da daju doprinos uređenju svog grada.

-Pravo učešća na ovogodišnjem izboru najuređenijeg dvorišta i balkona „Najkutak 2024“ ostvarilo je 97 učesnika, a stručni žiri odabrao je po pet učesnika u četiri kategorije, za koje su građani mogli da glasaju putem fejsbuk stranice „Gradske čistoće" - pojasnila je Obradović Popović.

Za najuređenije privatno dvorište komisija je proglasila dvorište Marka Stijakovića. 

U kategoriji izbora najljepšeg balkona, prva nagrada je dodijeljena Dari Antić. 

Za najljepše uređeno dvorište zajednica etažnih vlasnika, komisija je proglasila dvorište ZEV-a „Vidovdanska 6“. 

U kategoriji najljepše uređenog kruga poslovnih subjekata, prva nagrada je dodijeljena Motel-piceriji „Aktros“.

Putem Fejzbuk stranice „Gradske čistoće“, građani su mogli glasati za najljepše dvorište. Ove godine „Glas naroda“ je za najljepše, izabrao dvorište Divne Jotić.

Gradska uprava Gradiške je obezbijedila vrijednu nagradu, oslobađanje od plaćanja računa SON-a tokom cijele godine, a gradonačelnik Zoran Adžić uručio je ovu vrijednu nagradu sugrađanki Miri Vučaj.

Osim prvonagrađenima, vrijedne nagrade sponzora dodijeljene su i za drugo i treće mjesto u sve četiri kategorije, a zahvalnice su dobili svi učesnici konkursa.

U muzičkom dijelu manifestacije nastupile su sestre Milica, Milana, Dunja i Mikaela Kačavenda iz Laminaca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana