Muzej savremene umjetnosti RS od sutra ponovo radi, obavezna zaštitna oprema

M.M.
Muzej savremene umjetnosti RS od sutra ponovo radi, obavezna zaštitna oprema

BANjALUKA – Muzej savremene umjetnosti Republike Srpske od sutra je ponovo otvoren za posjete, a predviđeno je ra radno vrijeme muzeja u narednom periodu bude od sedam do 19 časova.

- Publiku pozivamo daposjete multimedijalnu izložbu "Story Lines" umjetničkog para "diSTRUKTURA" koja je na simboličan način otvorena 12. marta a svoju promociju imala je na onlajn platformama – naveli su iz Muzeja savremene umjetnosti RS.

Iako je regularno radno vrijeme muzeja od 10 do 22 časa, iz ove ustanove su ipak odlučili da radno vrijeme prilagode i starijim građanima, koji još uvijek imaju ograničeno vrijeme kretanja, kako bi i oni imali priliku da pogledaju aktuelnu izložbu.

- Poštujući sve mjere koje nalaže Republički štab za vanredne situacije na području Republike Srpske , Muzej se otvara pod posebnim uslovima što znači da su sprovedene sve mjere dezinfekcije izložbenog prostora. Veće grupne posjete nisu dozvoljene, a publika će uz svoju ličnu zaštitnu opremu (maske i rukavice) Muzej moći da obiđe u grupi od najviše 3 osobe – dodaju iz Muzeja savremene umjetnosti RS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana