M:tel i Samsung poklonili 2.000 kino-karata Banjalučanima

m:tel
M:tel i Samsung poklonili 2.000 kino-karata Banjalučanima

Kompanije m:tel i Samsung su uljepšale mjesec novembar mnogim Banjalučanima, poklonivši čak 2000 kino ulaznica ljubiteljima filmske umjetnosti. Ove dvije kompanije su obezbijedile projekcije najnovijih filmskih ostvarenja za sve uzraste i za ljubitelje različitih filmskih žanrova, potpuno besplatno.

Banjalučani su tokom prethodnog mjeseca, subotom i nedjeljom, imali prliku pogledati 11 aktuelnih kino-naslova, a m:tel i Samsung Open kino akcija je izazavala mnoštvo pozitivnih reakcija, te smo izmamili osmjehe mnogim posjetiocima Multipleksa Palas.

Pored  kino-karata, najsrećniji posjetioci su imali priliku osvojiti i poklone iznenađenja.

''M:tel i Samsung Open kino akcija je lijep gest i veoma smo se obradovali kada smo dobili ulaznice za aktuelnu projekciju i to u veoma poželjnom terminu, a auto punjač koji sam osvojio kao poklon iznenađenja me je veoma obradova, to zaista nisam očekivao'', rekao nam je Mladen, jedan od srećnih dobitnika ove nagrade.

M:tel i Samsung Open kino akcijom smo promovisali m:tel Open pakete, a više informacija o aktuelnim ponudama i o ovoj usluzi i potražite na našoj zvaničnoj stranici, www.mtel.ba

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana