Mladi holivudski glumac poginuo u bizarnoj nesreći

Agencije
Mladi holivudski glumac poginuo u bizarnoj nesreći

Američki glumac Anton Jelčin, koji je poznat po ulozi Pavela Čehova u franšizi "Zvjedane staze", poginuo je juče u saobraćajnoj nesreći u 27. godini, saopštila je policija i njegov predstavnik za medije.

Jelčin je stajao iza svog automobila, koji je krenuo u rikverc, kada ga je udario i zaglavio između sandučeta i ograde, prenio je AP pozivajući se na navode policajaca iz Los Anđelesa Dženi Hosier.


Glumac je, kako dodaje, krenuo da se nađe sa prijateljima na probi, a kada se nije pojavio došli su do njegove kuće i pronašli ga mrtvog.

Jelčinov predstavnik za medije Dženifer Alen potvrdila je smrt glumca i rekla da je njegova porodica zamolila za privatnost.

Jelčin je karijeru u Holivudu počeo kao dijte sa manjim ulogama u nezavisnim filmovima i raznim televizijskim emisijama, prije nego što je dobio uloge u filmovima kao što je triler "Alfa mužijak" i tinejdžerska komedija "Čarli Bartlet".

Njegova najveća uloga bila je u filmovima "Zvjezdane staze", čiji će posljednji, treći dio, početi u julu da se prikazuje u bioskopima.

Jelčin je rođen u Rusiji, a njegovi roditelji su se profesionalno bavili umjetničkim klizanjem i preselili u Rusiju kada je on još bio beba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana