Marković: Serija "Porodica" uspostavila moje stvaralačke standarde

Srna
Marković: Serija "Porodica" uspostavila moje stvaralačke standarde

BEOGRAD - Mlada glumica Tijana Marković bila je gost nove epizode video serijala "Tanjug Reflektor" u kojem poručuje da je televizijska serija "Porodica" uspostavila njene stvaralačke standarde.

Za Marković nema dileme da je serija "Porodica" u velikoj mjeri uticala na njen glumački rad.

"U tom projektu sam dobila sve što sam želela kada sam odlučila da se bavim glumom. Spojilo se tu privatno i poslovno. Naišla sam na kvalitetne ljude i shvatila da proces nastajanja te serije uspostavlja moje stvaralačke standarde. Uspela sam da se kreativno razvijem u toj seriji" kazala je Marković.

Ona  igra ćerku Slobodana Miloševića u seriji "Porodica".

"Zajednička tačka u kojoj sam se srela sa Marijom Milošević je ljubav prema ocu. Srčanost i jak karakter takođe delimo. Obe bi učinile sve za ljude koje vole i porodicu" kazala je Marković.

Kako kaže dijeliti set sa Borisom Isakovićem i Mirjanom Karanović bilo je fantastično.

"Pored njih sam mnogo naučila. Želela bih stalno da radim sa takvim kolegama. Rad sa njima osvešćuje glumce. To je neka vrsta doktorata", kazala je Marković.

Prema njenim riječima ima agenta u inostranstvu.

"Ta žena živi u Moskvi i zastupa me u Rusiji i u celom svetu. Videćemo...Trebalo bi uskoro da putujem u Moskvu i nadam se realizaciji jednog važnog projekta", istakla je Milošević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana