Mamurluk 3: Epsko finale stiže 30. maja

Agencije
Mamurluk 3: Epsko finale stiže 30. maja

Los Anđeles - Treći, ujedno i posljednji dio urnebesne trilogije „Mamurluk” u bioskope stiže 30. maja, kada će publika moći da vidi šta se zaista desilo tokom prethodnih avantura u Las Vegasu, prenose agencije.

Nakon uspjeha filmova „Mamurluk u Vegasu” i „Mamurluk u Bangkoku”, koji su već ostavili trag u pop kulturi, autori su se odlučili za epskiu završnicu.

Las Vegas je mjesto gdje su stvari krenule na loše, ali onim šta se tamo stvarno desilo, reditelj je htio jednako da iznenadi i glumačku četvorku i publiku.

- Tu je mnogo humora, putovanja, kao i misterije. Dotakli smo se i nekih stvari koje u predhodnim filmovima nismo previše analizirali, a sada smo ih istakli - rekao je reditelj Filips.

Film obuhvata sve ono što se izdešavalo u predhodnim dijelovima, ali kraj ovog filma ima svoju logiku.

Bredli Kuper, koji tumači lik Fila, nezvaničnog vođe Čopor, navodi kako je novi “Mamurluk” nevjerovatan na više načina.

- Mislim da Tod i ekipa nisu ni razmišljali da nadmaše prva dva dijela. Namjera je bila samo da se ispriča priča o daljem toku života ova četiri lika - rekao je Kuper.

- Priča, koja je samo uzgred pomenuta u prethodnom filmu, sada je postala osnovna. Govoreći kao gledalac i obožavalac ovog filma, najbolje u ovom dijelu je što je sve povezano i stavljeno u jedno.

Kako god stvari da krenu naopako, prijateljstvo između ovih likova uvijek je ostajalo isto.

Utisak je da oni zaista brinu jedni o drugima.

Sve je počelo u Las Vegasu, tamo se i završava.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana