Ljekari ne mogu da operišu Boru Čorbu

GS
Ljekari ne mogu da operišu Boru Čorbu

Nekoliko slovenačkih portala prenijelo je vijest o teškom zdravstvenom stanju Bore Đorđevića i to isključivo pozivajući se na informacije iz beogradskih medija.

Oni nemaju nikakvih novih saznanja o zdravstvenom stanju oboljelog rokera, a svi tekstovi govore o tome da je on u teškom stanju i da se ljekari u Ljubljani bore za njegov život.

- Bora Đorđević je zbog teške upale pluća hospitalizovan u Ljubljanskom kliničkom centru! Bora na respiratoru, njegovo stanje je ozbiljno! Frontmen Riblje čorbe je na respiratoru, ljekari ne mogu da ga operišu - neki su od naslova u tamošnjim medijima.

U svim navedenim tekstovima mogu se pročitati izjave menadžera grupe Baneta Obradovića o njegovom zdravstvenom stanju, kao i objava grupe na Fejsbuku da su Bori zabranjena putovanja.

Podsjetimo, juče je Obradović potvrdio da je Đorđević intubiran: - Borino stanje je nepromenjeno, intubiran. Nikakva intervencija mu nije rađena, leži u bolnici. Pluća i dalje jako loša, svi se nadamo najboljem - izjavio je njegov menadžer, prenosi Kurir.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana