Legendarni pjevač Rod Stjuart nastupa u Beogradu sledeće godine

B. P.
Legendarni pjevač Rod Stjuart nastupa u Beogradu sledeće godine

BEOGRAD - Slavni engleski pjevač Rod Stjuart održaće svoj prvi nastup u Srbiji, u beogradskoj Štark areni 17. maja 2024. godine.

Kompanija „Star produkcija“, koja je organizator koncerta, objavila je na “Fejsbuku” da će karte biti puštene u prodaju preko servisa tiket.rs 17. novembra, od 11 časova.

Stjuart je jedan od najpoznatijih britanskih pjevača a u karijeri dugoj šest decenija prodao je više od 120 miliona albuma i imao desetine singlova, koji su bili broj jedan na top listama širom svijeta.

Bio je član bendova „Džef Bek group“ i „Fejses“, a najveći komercijalni uspjeh je ostvario kao solo izvođač sa vječnim hitovima: “Maggie May“, „Sailing“, „Tonight’s the Night (Gonna Be Alright)“, „Da Ya Think I’m Sexy“ i „Downtown Train“ ...

Stjuart je tokom karijere izvodio obrade drugih izvođača, kao i svoje autorske pjesme. Jednako je vješt u interpretaciji rok, pop, folk i soul numera, ali i šlagera iz prve polovine 20. vijeka.  Čuveni pjevač se obratio srpskoj publici porukom.

-Iskreno sam uzbuđen zbog svog prvog koncerta u Beogradu i radujem se što ću nastupati pred divnom srpskom publikom. Možete očekivati moje najveće hitove, ali i puno pravih iznenađenja - izjavio  je Stjuart.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana