Kozarska Dubica: Održan koncert savremene gospel muzike

Srna
Kozarska Dubica: Održan koncert savremene gospel muzike

Kozarska Dubica - U Domu kulture u Kozarskoj Dubici večeras je održan koncert savremene gospel muzike u izvođenju Marije Silje Bakevold i njene porodice iz Norveške.

"Pjevamo pjesme koje na neki način ohrabruju ljude, pjesme koje donose nadu i radost", izjavila je Maria Silje uoči nastupa u Kozarskoj Dubici, koji je bio i humanitarnog karaktera jer je prihod od prodaje ulaznica namijenjen za liječenje šaesnaestogodišnje Dubičanke Nataše Vrebac.


Ona je dodala da muzički sastav koji uz nju čine njen otac, majka i brat putuje i održava koncerte gospel i savremene muzike na različitim mjestima, te izrazila zadovoljstvo što su u Kozarskoj Dubici u prilici da pomognu liječenje šesnaestogodišnje Nataše.

Maria je izjavila da je su na kocertu večeras izvedene numere sa njenog albuma koji je objavljen prije tri godine, a njen otac Tormod Bakevold najavio je da će koncert gospel muzike sutra biti održan u Banjaluci.

Organizator koncerta je Javno preduzeće "Centar za informisanje i kulturu" opštine Kozarska Dubica.

Direktor ovog preduzeća Dijana Kondić izjavila je da je taj kulturni događaj prilika da se svi zajedno još jednom odazovu akciji prikupljanja sredstava potrebnih za liječenje mlade sugrađanke Nataše Vrebac, kojoj je neophodna transplantacija jetre.

"Ujedno je ovo i prilika da Dubičani uživaju u nesvakidašnjem događaju i atmosferi gospel muzike u izvođenju umjetnika iz Norveške", izjavila je Kondićeva i zahvalila svima koji su podržali taj događaj.

Sa muzičkim sastavom iz Norveške večeras se družila i Nataša Vrebac koja je još jednom izrazila zahvalnost svima koji pomažu u prikupljanju sredstava za njeno liječenje.

Uz Dubičane koji su u i večeras kupovinom ulaznica pomogli liječenje oboljele sugrađanke, koncertu gospel muzike prisustvovao je i načelnik te opštine Mile Zlojutro.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana