Kolačarić : Fantasticno napisani likovi druge sezone "Močvare"

Tanjug
Foto: Tanjug

BEOGRAD - Gošća nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bila je glumica Sonja Kolačarić koja je govorila o svojoj ulozi u drugoj sezoni serije "Močvara", kao i o premijerama predstave "Godine vrana" u Narodnom pozorištu.

"U drugoj sezoni ''Močvare'' igram doktorku Mariju Garčević koja u Senti živi u zamku sa porodicom. Milena Marković je fantastično i duboko napisala likove koji su slojeviti i trebalo je ući u njihov intimni svijet i pokušati da se ožive na najbolji mogući način", rekla je glumica.

Ocjenivši da je Marković "izuzetan pisac", Kolačarić je rekla da je cijeni i da joj je čast da radi sa njom. "Ova sezona je dosta drugačija od prve. Piktoresknija je, ima više različitih likova. U pitanju je leto, vrućina je velika, svi se znoje, ima puno muva. I dalje je Nikola Krsmanović glavni junak i pratimo njegovo istraživanje zločina, ali ima puno porodičnih odnosa, intrigantnih i interesantnih, i mislim da je to za ovu sezonu plus", ocijenila je Kolačarić. Napomenuvši da su ekipi svi glumci koje poštuje, Kolačarić je pored Gorana Bogdana koji igra Krsmanovića, pomenula i Miloša Timotioievića i Lidiju Kordić i Anju Pavićević koje igraju njene ćerke i sa kojima je "jako lepo radila".

"Volim da delim kadar sa djevojkama i možda mi je sa tim mojim djevojčicama bilo najdraže, iako i ove momke vrlo poštujem", istakla je Kolačarić. Glumicu uočekuju 12. i 13. marta u Narodnom pozorištu u Beogradu premijere predstave "Godine vrana" pisca i reditelja Siniše Kovačevića, koja ima dve glumačke podele.

"Sa Sinišom sam radila ''Veliku dramu''. Sa njim to generalno ide veoma lagano. Imam čast da sarađujem sa nekim dobrim savremenim piscima. I to što on napiše jednostavno čovjek nema velikih poteškoća da izgovori. Vjerujem da ćemo napraviti nešto što će trajati novih 20 godina kao što je trajala i ''Velika drama''. Možda i više", rekla je Kolačarić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana