Gradiška: Smijeh i aplauzi uz dinamičnu komediju

M. V.
Gradiška: Smijeh i aplauzi uz dinamičnu komediju

Gradiška - Predstava "Boing-boing", koju je po tekstu Marka Komoletija režirao Željko Stjepanović, premijerno je izvedena u Kulturnom centru Gradiška.

Brzu i dinamičnu komediju sa raznim preokretima koju su u utorak uveče oživjeli glumci gradiškog "Grad pozorišta" publika je odlično prihvatila, a ekipu na sceni nagradila gromoglasnim aplauzima.

U predstavi provincijalac koji dolazi u Pariz postaje arhitekta i pronalazi najbolji način da se dobro provodi u životu. Uspijeva da napravi sjajan raspored kako bi tri stjuardese bile kod njega, i to svaka po dva dana.

U onom trenutku kada se poremeti redoslijed letenja dolazi do zbrke, pa se sve tri stjuardese u istom trenutku zateknu u njegovom stanu. Režiser Željko Stjepanović istakao je da je premijera jako dobro prošla, a glumci su osjetili publiku, te sada treba nišanske sprave podesiti prema publici i uhvatiti jedan brži i precizniji ritam.

U predstavi igraju Draško Vidović, Admir Mešić, Mirela Predojević, Jovanka Božović-Milovanović, Ena Radovanović i Melinda Božičković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana