Glumac Ljubiša Savanović o seriji “Složna braća – The Nekst Đeneration”: Varanjem drugih varamo sebe

I. B.
Glumac Ljubiša Savanović o seriji “Složna braća – The Nekst Đeneration”: Varanjem drugih varamo sebe

BANjALUKA - Ljubitelji dobrog humora s nestrpljenjem iščekuju epizode serije “The Nekst Đeneration” koja nam donosi nove likove i zanimljivu dramaturgiju koja oživljava stari prostor čuvene kafane.

Glumac Ljubiša Savanović, koji u seriji igra jednog od junaka koji se nalaze u kafani “Složna braća”, za “Glas Srpske” je istakao da su utisci sa snimanja fenomenalni.

- Ako do kraja bude išlo ovako kao što je bilo dosad, mislim da ćemo imati razloga za zadovoljstvo i mi i publika. Producenti su obezbijedili sjajne uslove i okupili odličnu ekipu glumaca i meni je čast što sam dio takvog tima - rekao je Savanović.

Dodao je da mu posebno zadovoljstvo pričinjava činjenica da u seriji igraju i njegove kolege iz Republike Srpske, odnosno glumci Marko Nedeljković, Maja Vujanović, Milica Milovanović i Milica Glogovac.

- Veliko zadovoljstvo mi je što sarađujem sa Neletom Karajlićem, čovjekom uz čiju muziku i humor sam odrastao, a koji je zajedno sa Srđanom Jankovićem napisao scenario za ovu seriju. Zajedno sa Natašom Ninković igram par koji dolazi iz Hercegovine - kazao je Savanović.

Naglasio je da se u kultnoj kafani ništa nije promijenilo od 1995. godine osim toga da nove epizode odlikuje mir, a ne rat.

- Reditelj serije Milorad Milinković je lijepo objasnio da i dalje svi pokušavaju da prevare jedni druge, a na kraju prevare samo sebe - zaključio je Savanović.

Nova generacija koju ćemo uskoro gledati na malim ekranima izgleda nije odmakla od svojih prethodnika.

U seriji glume Radoslav Rale Milenković, Andrija Kuzmanović, Nenad Okanović, Mima Karadžić, Nele Karajlić i drugi. Novih 12 epizoda biće snimano u studiju u Šimanovcima, Lipovačkoj šumi i na drugim lokacijama u okolini Beograda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana