Glasov žiri bira najbolje u zlatnoj selekciji

A. G.
Glasov žiri bira najbolje u zlatnoj selekciji

Banjaluka - Direktor "Glasa Srpske" Boris Dmitrašinović i izvršni direktor Međunarodnog festivala studentskih pozorišta "Kestenburg" Aleksandar Pejaković potpisali su ugovor o medijskom pokroviteljstvu.

Ovim ugovorom, potpisanim u ponedjeljak, nastavljena je saradnja između našeg lista i organizatora festivala. Novina ovogodišnjeg programa je ta da će u okviru zlatne selekcije biti dodijeljena nagrada "Glas Srpske" o kojoj će odlučivati žiri u sastavu direktor Boris Dmitrašinović, glavna i odgovorna urednica Borjana Radmanović-Petrović i urednica kulture Aleksandra Madžar.

- Mi smo i prošle godine, kada je festival napravio svoj prvi korak, prepoznali značaj i kvalitet ove manifestacije koja u Banjaluci otvara vrata mladim ljudima iz cijelog svijeta. Zadovoljstvo nam je što smo danas ovu saradnju podigli na viši nivo - kazao je direktor Dmitrašinović.

Sastanku je prisustvovala i urednica programa "Kestenburga" Neda Simić-Žerajić, koja je upravu "Glasa Srpske" upoznala sa svim detaljima manifestacije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana