„GLAS“ poklanja pakete ulaznica za predstavu „Zlatno doba“

GS
„GLAS“ poklanja pakete ulaznica za predstavu „Zlatno doba“

BANjALUKA - Portal "Glasa Srpske" i "Narodno pozorište RS“ najbržim čitaocima poklanjaju pet puta po dvije ulaznice za predstavu „Zlatno doba“ koja će biti odigrana večeras u 20 časova na daskama nacionalnog teatra.

Prvih pet čitaoca koji nam  danas od 15 do 15:15 časova pošalju podatke sa imenom, prezimenom i brojem telefona na mejl [email protected], dobiće paket od dvije ulaznice za večerašnju predstavu.

Reditelj predstave je Željko Stjepanović, a uloge tumače glumci Željko Erkić, Aleksandar Stojković, Goran Jokić, Danilo Kerkez, Ljubiša Savanović i  drugi.

"Zlatnim dobom se naziva period razvoja jednog društva, grada ili države i usko je vezano za određene vladare. Banja Luka je u svom razvoju nekoliko puta doživljavala ta zlatna doba. Za vrijeme Kraljevine Jugoslavije, kada je Banja Luka postala centar Vrbaske banovine, kralj Aleksandar šalje u Banju Luku bana Svetislava Milosavljevića da stvori modernu i jaku banovinu" naveo je autor i reditelj predstave  Željko Stjepanović. 

Pratite portal „Glasa Srpske“ gdje ćemo i u narednom periodu dijeliti ulaznice za predstave Narodog pozorišta Republike Srpske.

Februar donosi bogat repertoar Narodnog pozorišta Republike Srpske

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana