„GLAS“ poklanja pakete ulaznica za predstavu „Sumnjivo lice“

GS
„GLAS“ poklanja pakete ulaznica za predstavu „Sumnjivo lice“

BANjALUKA - Portal "Glasa Srpske" i "Narodno pozorište RS“ najbržim čitaocima poklanjaju pet puta po dvije ulaznice za predstavu „Sumnjivo lice“ koja će biti odigrana večeras u 20 časova na daskama nacionalnog teatra.

Prvih pet čitaoca koji nam  danas od 15 do 15:15 časova pošalju podatke sa imenom, prezimenom i brojem telefona na mejl [email protected], dobiće paket od dvije ulaznice za večerašnju predstavu.

Reditelj predstave je Ivan Plazibat, a uloge tumače glumci Aleksandar Stojković, Ognjen Kopuz, Željko Erkić, Nataša Ivančević i drugi.

Nova verzija “Sumnjivog lica”, koju je režirao Ivan Plazibat, drugačija je od ranijih, modernija, tarantinovska. Sam režiser najavio je upravo to, najavio je predstavu koja na zanimljiv način spaja gangsta Nušića i Kventina Tarantina. Tako je i bilo, u pogledu scenografije, kostima, svjetala i samih likova i atmosfere, jer je priča podsjećala na Tarantinove “Ulične pse”, a čak pomalo, u određenim scenama, i na kultni film “Maratonci trče počasni krug” u režiji Slobodana Šijana.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana