Do 13. aprila koncerti za bebe Beogradske filharmonije

Tanjug
Do 13. aprila koncerti za bebe Beogradske filharmonije

BEOGRAD - Poslije uspješnog ciklusa koncerata za školarce, Beogradska filharmonija do četvrtka, 13. aprila, organizuje polusatne koncerte za bebe, na kojima se izvodi splet najljepših uspavanki za dijecu uzrasta do dvije godine, pod dirigentskom palicom Vuka Volkova Popovića.

“Nalazimo se u finalu koncerata za bebe, jednog od najpopularnijih programa Beogradske filharmonije. Ovo je treći ciklus koji smo organizovali tokom ove sezone, ujedno i poslednji”, rekla je za Tanjug Jelena Milašinović, ispred Beogradske filharmonije.

Koncerti se organizuju od 10. do 13. aprila u dva termina - od 11 i 12.30 časova.

“Na filharmonijskim koncertima za bebe u trajanju od pola sata otkrivaju se brojni talenti, a svaki od njih je praćen zahvalnošću roditelja za kvalitetno vrijeme koje su proveli sa svojom djecom.

Aprilski ciklus je ujedno i poslednji u filharmonijskoj sezoni, a nova druženja se zakazuju za narednu jesen”, rekla je Milašinović.

Ona je istakla da su “najmlađi rekorderi dosadašnjih koncerata Stefan i Čarna koji su sa samo 23, odnosno 26 dana već posetili Beogradsku filharmoniju".

"Na ove koncertiće namenski dolazi publika iz cele Srbije kao i iz regiona, a univerzalni jezik klasične muzike okuplja brojne strance koji borave u Beogradu, od Grčke do Meksika”, rekla je Milašinović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana