Divljina i Pepeljuga na platnu

Tanjug
Divljina i Pepeljuga na platnu

Beograd - Za redovni bioskopski repertoar u Srbiji distributeri su najavili raznovrsnu ponudu, u kojoj su još dva filma sa FEST-a - "Divljina" i "Noćne hronike", zatim "Čepi: Robot koji je promijenio svijet" namijenjen uglavnom muškoj publici i "Pepeljuga" za djecu, ali i cijelu porodicu.

Očaravajuća avantura "Divljina" sa oskarovkom Riz Viterspun u glavnoj ulozi snimljena je po istoimenom svjetskom bestseler romanu autora Šeril Strejd. "Noćne hronike" je u žanru neonoara režirao debitant Dena Gilroj, osvojivši odlične ocjene i publike i kritike. Ovaj film je bio nominovan za "Oskara" za najbolji originalni scenario. 

Naučnofantastična komedija "Čepi: Robot koji je promijenio svijet" prikazuje blisku budućnost u kojoj zločine na planeti kontroliše mehanizovana policija u obliku robota. 

Igrani film "Pepeljuga" studija "Dizni" daje novu verziju poznate bajke, klasično kostimiranu, ali savremeniju u pristupu likovima. Naslovnu rolu igra Lili Džejms, maćeha je Kejt Blanšet, njene ćerke Holidej Grejndžer i Sofi Mekšera, a dobra vila Helena Bonam Karter. 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana