Bogdan: "Močvara" u drugoj sezoni ide dublje u likove

Tanjug
Foto: Tanjug

BEOGRAD - Gost nove epizode video serijala -Tanjug Reflektor- bio je glumac Goran Bogdan koji je govorio o razvoju njegovog lika inspektora Nikole Krsmanovića u predstojećoj drugoj sezoni serije –Močvara-, radu na ozbiljnim i komičnim ulogama, kao i o planovima u skorijoj budućnosti.

Glumac poznat po dramskim ulogama, mračnim likovima kakve je ostvario u filmu –Otac-(2020) i serijama -Senke na Balkanu- (2019-2020), -Močvara- (2020) ili treća sezona –Farga. (2017), podseća da je na početku bavljenja glumom uglavnom dobijao uloge u komedijama kakve su -Sonja i bik-(2012) i -Svećenikova đeca- (2013).

-Prepao sam se od toga da će me to nekako obilježiti, da ću ostati u tim komičnim likovima. Prepao sam se pa sam birao '-što teže to bolje'-. Sada sam se opet zaželio nečega komičnijeg, malo romantičnijeg-, priznao je Bogdan.

Glumac nominovan za Evropsku filmsku nagradu za ulogu u filmu –Otac-, o planovima za međunarodnu karijeru kaže da se -nešto krčka- i nada se da će se, nakon što je pandemija u poslednjih godinu i po poremetila svima mnoge planove, -od zime početi nešto realizirati-.


 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana