Beti Đorđević slavi 50 godina karijere s gostima 19. februara

Tanjug
Foto: Arhiva/ Glorija

BEOGRAD- Čuvena džez pjevačica Beti Đorđević proslaviće jubilej 50 godina karijere u subotu 19. februara u Velikoj sali Kombank Dvorane sa specijalnim gostima glumicom Tanjom Bošković, džez muzičarem Jovanom Maljokovićem i umetničkim ansamblom "Stanislav Binički".

Kako najavljuju organizatori, sve je spremno za koncert u subotu pod sloganom “Neka srce kuca jače”.

Beti Đorđević, zvijezda festivala “Beogradsko proleće” od prije nekoliko decenija, riješila je da publici pokloni specijalnu set listu koja na najbolji način predstavlja njenu plodnu karijeru dugu pet decenija.

Biće to spektakl nastup kao mješavina više žanrova od džeza, popa, soula do bluza i pružiće prisutnima jedinstven doživljaj koji se rijetko viđa i čuje na današnjim koncertima, poručuje organizator.

Poznata po vrhunskom rasponu vokala, poznata pjevačica priznaje da ipak ima tremu pred ovaj koncert, koji će biti uvod u obnovljeni festival “Beogradsko proleće”, koji je planiran za 29. april u Kombank Dvorani.

''''Nije lako pripremiti šou koji obuhvata pola veka karijere, preda mnom je veliki izazov i ogromna odgovornost. Želim da publika uživa u svakom tonu i da ovo bude jedan od onih koncerata koji se pamte”, izjavila je Beti Đorđević i najavila da će pored svojih najvećih hitova izvesti i numere koje je stvarala za druge autore.

Naglasila je da joj posebno zadovoljstvo predstavljaju gosti koji će joj se pridružiti na bini.

Beti Đorđević je posljednjih godina imala puno nastupa u Beogradu, tako da je publika mogla da je vidi u prestoničkim klubovima “VOX Blues club”, “Bluz i Pivo”, u ustanovi kulture “Božidarac” i mnogim drugim prostorima.

Koncert u subotu održaće se u skladu sa epidemiološkim mkerama, pa su obavezne maske i distanca, a za ulazak je potrebna samo ulaznica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana