Banjalučki "Pal­la­dio String Quar­tet": Promovisali prvi video-spot za singl "Ho­ri­zons"

Aleksandra Glišić
Banjalučki "Pal­la­dio String Quar­tet": Promovisali prvi video-spot za singl "Ho­ri­zons"

Banjalučki "Pal­la­dio String Quar­tet" promovisao je u "Sinepleksu Palas” svoj prvi video-spot za singl "Ho­ri­zons".

Sastav koji čine Milana Smiljanić - violina, Renata Kaurin - violina, Kristina Moconja - viola i Ozren Četković - violončelo poznat je po interpretaciji svjetski poznatih hitova na klasičnim instrumentima.

Nova pjesma nastala je prije četiri mjeseca kao inicijativa da se upuste u autorske vode.

- Naša želja je bila da nastavimo sa unošenjem novih trendova u muzici. U saradnji sa Aleksandrom Žeželjom - Na­zor So­und, mislim da smo na pravom putu i da smo uspješno uskladili naše klasične instrumente sa modernim zvukom. Svako je dao svoj pečat u cijeloj pjesmi i nadamo se da će se publici svidjeti - kaže violistkinja Kristina Moconja.

Ideju o spajanju klasične muzike sa elektronskim zvukom podstakla je Milana Smiljanić, a uz novi singl je stigao i novi video-spot, za koji je zaslužan Srđan Piljak.

- Što se tiče snimanja spota, bilo je pomalo komplikovano i konfuzno, ali smo uspjeli da sve sastavimo i svi su nas podržali, postali dio ove naše priče i dali nam vjetar u leđa - rekla je Moconja.

Članovi ovog kvarteta će, najavljuju, u narednom periodu raditi na promociji novog singla i spota, a pripremaju se i za nove nastupe.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana