Atos bank od ove sezone uz Gradsko pozorište „Jazavac“

GS
Atos bank od ove sezone uz Gradsko pozorište „Jazavac“

BANjALUKA - Atos bank a.d. Banjaluka godinama unazad nastoji da kroz angažmane na projektima društvene odgovornosti radi na stvaranju čvrstih veza sa zajednicom u kojoj posluje i boljem razumijevanju njenih potreba, a od ove godine pokrovitelj je sezone Gradskog pozorišta „Jazavac“.

-Želim, prije svega, da izrazim veliko zadovoljstvo što smo od ove sezone ponosni prijatelji Gradskog pozorišta „Jazavac“, čiji rad izuzetno poštujemo i pratimo, te smo iz tog razloga odlučili da damo punu podršku ovom pozorištu, koje godinama unazad  daje veliki doprinos razvoju kulture i pozorišne umjetnosti. Strateški smo usmjereni na podršku svemu onome što vrijedi i što je značajno. Smatramo da ulaganjem u kulturu njegujemo status društveno odgovorne finansijske institucije, te samim tim pružamo podršku zajednici u kojoj poslujemo. Takođe nam se bliži i četrnaesti Međunarodni festival glumca „Zaplet” te ću iskoristiti priliku i ekipi iz Gradskog pozorišta „Jazavac“ poželjeti sreću i uspjeh, i sigurna sam da će ovaj festival kao i uvijek okupiti veliki broj poštovalaca pozorišne umjetnosti, a Atos bank a.d. Banjaluka će biti tu, prateći i podržavajući sve ono što ovo pozorište radi - izjavila je ovim povodom rukovodilac Službe marketinga i komunikacija Biljana Ševa.

Organizator Gradskog pozorišta „Jazavac“ i selektor ovogodišnjeg Međunarodnog festivala glumca „Zaplet 14“ Ljubiša Savanović zahvalio je ovoj banci na podršci i izrazio zadovoljstvo što su od ove godine uz njih, te što su prepoznali značaj svega onoga što oni kao pozorište rade. 

Atos bank a.d. Banjaluka će nastojati i dalje da kroz angažmane na projektima društvene odgovornosti doprinosi stvaranju boljeg i naprednijeg okruženja za sve nas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana