Andrija Milošević gostovao u Banjaluci: Smijeh do suza za priču o sponzoruši

Mirna Pijetlović
Andrija Milošević gostovao u Banjaluci: Smijeh do suza za priču o sponzoruši

Banjaluka - Beskrajno šarmantan glumac, koji već samom svojom pojavom osvaja publiku širom regiona, Andrija Milošević, na radost velikog broja ljubitelja komedije, gostovao je i u Banjaluci, na zatvaranju festivala “Dani srpske komedije”, s monodramom “Zlatni lančić od bižuterije”.

Publika je do posljednjeg mjesta ispunila dvoranu “Obilićevo”, gdje je u utorak uveče igrana predstava koja priča o dogodovštinama muške sponzoruše. Veliki broj gledalaca na nogama je uživao u jednoipočasovnoj dozi smijeha, koji mogu izazvati samo iskreni i istinski komičari kakav je Milošević.

Da je oduševljenje bilo obostrano, potvrdio je i Andrija, kojeg je nakon predstave “spucala” velika doza pozitivne energije, koju je podijelio i sa novinarima.

- Zaista nisam očekivao da ću napuniti dvoranu i da će ljudi stajati kako bi uživali u predstavi. Kada sam radio na ovom tekstu, koji je napisao Miodrag Mima Karadžić, radio sam da bude najbolji i da zajedno sa publikom, uživam u humoru koji i ja privatno volim - rekao je Milošević.

Otkrio nam je da je predstava koju je odigrao u Banjaluci potpuno drugačija od svih do sada izvedenih, jer se trudi da u svakom gradu izvede nešto novo, neponovljivo, što će ostati za pamćenje.

- Dugo sam razmišljao da li i kako da se uhvatim u koštac sa monodramom, jer je to samo po sebi nešto specifično i drugačije. Meni se to jako sve dopalo, a kada sam vidio da i publika, gdje god da dođem, fenomenalno reaguje, zadovoljstvo je još veće - istakao je Milošević i najavio da će u skorijoj budućnosti napraviti još nekoliko sličnih predstava.

Priznaje, danas nije lako zasmijati publiku, jer svi misle da je dovoljno izaći na scenu i publika će se smijati.

- To nije baš tako. Ja jako mnogo radim, vježbam prije nego što izađem na scenu. Publika misli da ja to olako radim, ali ja to u stvari i hoću. Da bi došao do jednostavnosti i lakoće izvođenja, moraš mnogo da vježbaš i radiš na sebi, jer je najteži posao upravo taj kreativni - otkriva Milošević.

Film

- Mnogo me zanima režija i imam u planu da pravim svoj prvi film. Trenutno razrađujem ideju i mogu da vam otkrijem da je riječ o politički nekorektnoj priči, komediji, u kojoj svašta možete očekivati. Radni naslov je “Govedo”, a nadam se da ćemo na proljeće sljedeće godine da snimamo - rekao je Andrija Milošević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana