Akademija umjetnosti objavila konkurs za učešće na PAF-u

I. B.
Akademija umjetnosti objavila konkurs za učešće na PAF-u

BANjALUKA-Akademija umjetnosti Univerziteta u Banjaluci od 4. do 6. juna po prvi put organizuje Pozorišni akademski festival – PAF, a tim povodom raspisan je konkurs za učešće na ovoj manifestaciji.

Ovaj događaj osmišljen je sa idejom da na jednom mjestu okupi studente dramskih umjetnosti akademija i fakulteta iz regiona, s ciljem da im pruži priliku za razmjenu znanja, iskustava i vještina.

Iz Akademije umjetnosti pozvali su sve zainteresovane akademije i fakultete dramskih i srodnih umjetnosti iz regiona da se prijave na konkurs tako što će dostaviti popunjen prijavni obrazac, dostupan na linku https://au.unibl.org/.../konkurs-za-uchesh-e-na-prvom..., četiri fotografije, te link sa video-snimkom predstave na mejl [email protected]. Konkurs je otvoren do 31. marta.

Iz Akademije umjetnosti su saopštili da će u okviru glavnog programa festivala, koji je takmičarskog karaktera, poštovaoci pozorišne umjetnosti imati priliku da na Ljetnoj sceni Akademije umjetnosti pogledaju studentske predstave svih zemalja učesnica.

-Pored takmičarskog programa, u sklopu festivala održaće se i niz radionica tokom kojih će studenti dramskih umjetnosti imati priliku da uče od iskusnijih kolega, eminentnih profesionalaca iz oblasti pozorišne umjetnosti, diskutuju, razmjenjuju ideje, te steknu nova znanja o aktuelnim tokovima u savremenoj pozorišnoj praksi-naveli su iz Akademije umjetnosti.

Dodali su da troškove smještaja i ishrane učesnika snosi organizator festivala, dok troškove puta snose učesnici.

Za sve dodatne informacije o Pozorišnom akademskom festivalu, možete se obratiti na mejl adresu [email protected]. I.B.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana