Verbalni rat: Ne prestaju sukobi u UKS-u

A. M.
Verbalni rat: Ne prestaju sukobi u UKS-u

Banjaluka - Predsjednik Podružnice sarajevsko-romanijsko-drinske i član Upravnog odbora Udruženja književnika Srpske Nedeljko Zelenović kaže da je Skupština UKS-a održana u Doboju regularna, suprotno tvrdnjama koje je iznio Upravni odbor Podružnice Banjaluka.

- Stavovi koje je u ime Upravnog odbora Podružnice Banjaluka iznio njen predsjednik Milenko Stojčić u vašem listu od 25. i 26. maja 2013. godine jednostavno nisu tačni - tvrdi Zelenović.

Upravni odbor Podružnice Banjaluka i Milenko Stojičić kažu da nisu svi članovi bili obaviješteni o održavanju Skupštine i ukazuju na niz nepravilnosti u radu Skupštine.

- Tehnički sekretar Berislav Blagojević i predsjednik Udruženja Jovanka Stojčinović-Nikolić obavijestili su članstvo o zasjedanju Skupštine, čije su adrese i brojevi telefona bili dostupni, kao i rukovodstva podružnica - kaže Zelenović.

Stojičić stoji iza zvaničnog stava Podružnice Banjaluka da je Skupština u Doboju neregularna.

- Nedeljko Zelenović je privatni pisac Jovanke Stojčinović-Nikolić. Tražićemo da vidimo glasačke listiće sa Skupštine iz decembra na kojima je za predsjednika izabrana Stojčinović-Nikolić - kaže Stojičić.  

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana