Vulverin prvi

Aleksandra Madžar
Vulverin prvi

Banjaluka - Da je ljeto vrijeme odmora i period kada svi imaju više vremena da se opuste i uživaju u filmovima, dokaz su komedije i animirane priče, koje privlače pažnju ljubitelja sedme umjetnosti na repertoaru banjalučkog multipleksa "Palas".

- Osim komedija i animiranih filmova, pažnju publike privlače i akcijski avanturistički 3D filmovi, kao što su "Vulverin" i "Svjetski rat Z" - kazala je portparol multipleksa "Palas" Marina Popović.

Podsjetila je da je filmsko ostvarenje "Vulverin" na repertoaru još sljedeće sedmice.

- Velika filmska imena uvijek privuku publiku. Počev od 30. maja "Mamurluk 3" je bio jako popularan među Banjalučanima, kao i prva dva dijela - kazala je Popovićeva.

Interesovanje publike ovog ljeta privukli su i filmovi "Internship" i "The Heat".

- Glumica Melisa Mekarti, koja je ostvarila uloge u filmovima "Bridesmaids", "The Heat" i "Mamurluk" zaista privlači pažnju publike i ljudi vole da gledaju komedije u kojima ona glumi - dodala je Popovićeva.

Kada su u pitanju animirani 3D filmovi, Popovićeva je rekla da je ovog ljeta interesovanje najmlađe publike privukao film "Univerzitet za monstrume".

- "Štrumfovi 2", koje smo dugo najavljivali, privukli su brojnu publiku. Odlično je što su "Štrumfovi" sinhronizovani, pa i mala djeca mogu da uživaju, tako da veliki broj roditelja sa njima dolazi u bioskop - istakla je Popovićeva.

Novo na repertoaru

- Ostvarenja koja uskoro treba da se nađu na repertoaru su "Despicable me 2", za koji se publika već uveliko raspituje, kao i film "The Planes".

Film "Despicable me" oduševio je publiku cijelog svijeta 2010. godine, kada je zaradio 540 miliona dolara i postao deseti najveći animirani film u američkoj istoriji - kazala je Marina Popović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana