Uskoro počinje snimanje serije “The Offer“: Priča o nastanku filma „Kum“

B. P.
Uskoro počinje snimanje serije “The Offer“: Priča o nastanku filma „Kum“

Studio „Paramount“, najavio je da je mini-serija „ The Offer“, koja se bavi snimanjem i nastankom „Oskarom” nagrađenog filma „Kum“, službeno ušla u proizvodnju.

Serija se temelji na brojnim „neobjavljenim“ pričama iza kulisa čuvenog seta i života jednako slavnog producenta Alberta Radija, čiji će lik u seriji igrati Majls Teler koji je u ulozi zamijenio prvobitnog glumca Armija Hamera.

U seriji glume i Metju Gudi kao Robert Evans, Dan Fogler kao Frensis Ford Kopola, Burn Gorman kao Čarls Bladhorn, Kolin Henks kao Beri Lapidus, Đovani Ribizi kao Džo Kolombo, Džastin Čembers kao Marlon Brando i Džuno Templ kao Beti Mekart. Franšizu od 10 epizoda napisali su i realizovali u produkciji Niki Toskano, koja je ujedno i showrunner, te scenarista Majkl Tolkin.

Kada počne snimanje serije „ The Offer“, pokrenuće se još jedan projekat igranog filma o produkciji „Kuma“. Oskar Ajzak i Džejk Džilenhal trebali bi glumiti Frensisa Kopolu, dok će Elizabet Mos glumiti Elenor Kopolu. Beri Levinson trebao bi režirati film prema scenariju koji je izvorno razvio Endrju Farot.

Pod nazivom „ Francis And The Godfather“ i sam Kopola dao je saglasnost za ovaj projekat, rekavši da će „svaki film koji Levenson napravi o bilo čemu biti zanimljiv i vrijedan“.

Nije objavljen službeni datum premijere serije „ The Offer“, ali se pretpostavlja da će se pojaviti naredne godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana