Ukoliko holivudski miljenk dobije Oskara, svi na Trg republike

B92
Ukoliko holivudski miljenk dobije Oskara, svi na Trg republike

Srbi su se ujedinili u želji da Leonardo Dikaprio osvoji Oskar ove godine.

Već mjesecima unazad pompa oko Dikaprija se ne smiruje. Glumac je osvojio sve "propratne" nagrade prije dodjele Oskara, kao što su Zlatni globus i BAFTA nagradu za najbolju mušku ulogu, ali pitanje je da li će osvojiti i zlatnu statuu, pošto je dobro poznato da američka Akademija ne voli holivudskog miljenika.


Na internetu se pojavila video-igrica "Pomozimo Dikapriju da osvoji Oskara", prije toga su se fanovi molili da ne dobije Zlatni globus, jer ako ga dobije neće dobiti Oskara.

Sada su se i Srbi organizovali. Naime, na Fejsbuku se pojavio događaj pod nazivom "Ako Leonardo Dikaprio osvoji Oskara proslava na Trgu republike". Za sada se prijavilo preko 3.000 ljudi koji žele da proslave ovaj događaj godine.

"Iako su prognoze da će prije medved iz ‘Povratnika’ osvojiti nagradu Oskar, cio internet se nada da će Dikaprio ove godine uspjeti da se dokopa čuvene statue koja mu je godinama izmicala. Planiraju se proslave u Londonu, Barseloni, Madridu, Dablinu i brojnim drugim gradovima, kojima se mi priključujemo.
U cilju dobre zabave, proslava na Trgu republike u Beogradu ako Leo osvoji Oskar ove godine", piše na ovom događaju.

Ukoliko želite da proslavite sa drugima Leovu pobjedu, prijavite se ovdje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana