Trejler za drugu sezonu „Posljednji od nas”: Finale sage o invaziji zombija

B. P.
Trejler za drugu sezonu „Posljednji od nas”: Finale sage o invaziji zombija

LOS ANĐELES - Kanal HBO objavio je službeni dvominutni trejler za drugu sezonu adaptacije svoje TV serije “Posljednji od nas” bazirane na vrlo hvaljenoj seriji video-igara studija “Najti dog”.

Nova sezona od sedam epizoda snimana je između januara i avgusta u Kanadi i adaptira dio naracije priče „Posljednji od nas II”.U trejleru se koristi numera „Future Days”, sastava „Perl džem”, koja će ljubiteljima igre biti veoma poznata.

Trejler potvrđuje da će doći do neke strukturalne promjene pripovijedanja preuzete iz igre u nešto linearniju naraciju, bližu televizijskom formatu. Kreator igara i producent serije Nil Drukmen kaže da će nova sezona serije uključivati ključnu scenu koja će otkriti mnogo pozadinske priče glavnih likova.

Uz Belu Remzi i Pedra Paskala u seriji glume Gabrijel Luna, Rutina Vesli, Kejtlin Dever, Jang Manzino, Izabela Mersed, Džefri Ajzak, Katarina O'Hara i drugi. Premijera druge sezone zakazana je za 2025. godinu, a prva sezona bila je kritički i komercijalni trijumf uz sjajne ocjene.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana