Treća sezona “Močvare” uskoro na malim ekranima

B.P.
Treća sezona “Močvare” uskoro na malim ekranima

BEOGRAD - Treća sezona kriminalističke serije “Močvara”, sa glavnim glumcem Goranom Bogdanom na čelu, premijerno će biti prikazana od 14. septembra subotom i nedjeljom od 21 čas na kanalu Superstar TV.

Pošto su prve dvije sezone privukle veliku pažnju publike, kreatori serije Oleg Novković i Milena Marković pred TV publiku donose završnih osam epizode ovog serijala. Nove epizode pratiće uzbudljiva dešavanja oko Nikole Krsmanovića (Goran Bogdan) koji je nekada bio policajac, a sada se bavi prevozom elitnih prostitutki. Krsmanović živi van Beograda u nedovršenoj kući, noću vozi taksi i ne pije već godinu dana. Nikolina bivša žena Maja udala se za uglednog čovjeka, sa Nikolinom ćerkom živi u lijepoj kući u širem centru grada. Tokom jednog incidenta Nikola pretuče bankara koji je napao jednu od njegovih štićenica, a nakon što je bankar pronađen mrtav, Nikola postaje glavni osumnjičeni. Slučaj postaje veoma ličan za bivšeg inspektora Nikolu, posebno što na slučaju rade njegove bivše kolege. Prateći policijske tragove, način funkcionisanja elitne prostitucije te krupnog kriminala, Nikola postepeno shvata da rješenje misterije leži u davnoj prošlosti.  Pored Gorana Bogdana u seriji igraju Jelisaveta Teodosić, Stefan Trifunović, Dejan Dedić, Peđa Marjanović, Jana Milosavljević, Marko Janjić, Matea Milosavljević, Anja Đorđević, Anđela Janković i mnogi drugi.

Serija je već prvom sezonom i mračnom pričom o potrazi za manijakalnim serijskim ubicom, koja je podigla mulj u urbanoj močvari Beograda, ostavila snažan utisak na gledaoce. Okosnica prve sezone “Močvare” bila su ubistva tri žene, izvršena na izuzetno surov, ritualan način. Druga sezona vodila je priču iz urbane močvare Beograda i Novog Beograda u Sentu, naizgled idilično vojvođansko naselje na obali rijeke, gdje nekoliko porodica živi, vlada i odlučuje o životu i smrti. Inspektora Krsmanovića u Sentu dovodi ubistvo pjevačice Elene (Sara Klimoska), kojoj je pokušao da pomogne. Mladi inspektor Atila Varga (Robert Ožvar), nesrećno zaljubljen u Lidiju, vrši uviđaj i potom pomaže kolegi Nikoli, a s vremenom obojica shvataju da su slični - izopštenici u potrazi za istinom. Autorski tim nove i završne sezone serije, osim tandema Novković/ Marković, čine direktor fotografije Miladin Čolaković, montažer Lazar Predojević, kompozitor Aleksandar Ranđelović, kostimograf Dragica Laušević. Produkcijska kuća “Fajerflaj” i “Telekom Srbija” stoje iza ovog TV naslova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana