Izvanredna gledanost nove domaće serije: „Švindleri” obaraju rekorde

G.S.
Izvanredna gledanost nove domaće serije: „Švindleri” obaraju rekorde

Nova domaća televizijska serija „Švindleri” premašila je sva očekivanja gledalaca regiona, ali i stručne javnosti. Prema podacima RTS-a putem kojeg se i emituje ova TV serija, samo u subotu 25. aprila prvu epizodu gledalo je više od dva miliona ljudi, što je veliki uspjeh.

Iz izjava anketiranih gledalaca, komentara na portalima, društvenim mrežama opšta je ocjena da su „Švindleri” donijeli nešto novo, svježe i intrigantno.

Analitičari tvrde da su se „Švindleri” nametnuli svojim kvalitetom.

Prije svega, to je dobro ispričana priča što je temelj svakog uspješnog projekta, ali i izvrsna glumačka energija i kreacije vrhunskih glumaca poput Dragana Jovanovića, Gorice Popović, Vojina Ćetkovića, Dejana Lutkića, Pavla Mensura, Filipa Hajdukovića, koje publika voli da vidi na malim ekranima.   

-Jako sam zadovoljan odjekom TV serije „Švindleri” i činjenicom da ljudi prepoznaju našu nameru da napravimo iskorak i ponudimo nešto drugačije. To nam daje snagu da nastavimo dalje i pripremamo drugu sezonu za koju se već piše scenario, rekao je za Glas Srpske producent i glumac Dejan Lutkić.

Prva sezona serije prema tekstu Đorđa Milosavljevića, a u režiji Nemanje Ćeranića i Miroslava Lekića ima 12 epizodaa, a emituje se na RTS-u subotom i nedjeljom u 20 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana