Švarceneger progovorio o ujedanju mrtvih lešinara na setu “Konana” VIDEO

B.P
Švarceneger progovorio o ujedanju mrtvih lešinara na setu “Konana” VIDEO

Los Anđeles - Glumac, bodibilder i bivši guverner Arnold Švarceneger, nedavno je objavio novu knjigu o samopomoći/memoarima pod nazivom “Budi koristan: Sedam alata za život”.

Jedan od zanimljivijih dijelova jeste zapis o vremenu koje je proveo snimajući film “Konan Varvarin”, u kojem je  bio izložen surovom tretmanu od strane reditelja Džona Milijusa. Glumac kaže da je njegova obuka za film uključivala učenje jahanja konja, kamila i slonova. Morao je skakati sa velikih stijena, penjati se i ljuljati sa dugih užadi i pasti s visine i to je nazvao još jednom stručnom školom. Ipak, kao vrhunac tog čeličenja na setu istakao je scenu u kojoj je Konan vezan za drvo, a Švarceneger je morao da zagrize mrtvog lešinara u više snimaka.

-Puzao sam kroz kamenje, snimak za scenom, sve dok mi podlaktice nisu prokrvarile. Pobjegao sam od divljih pasa koji su me uspjeli uhvatiti i uvući u trnje. Jednog od prvih dana snimanja pokidao sam ranu na leđima za koju je bilo potrebno četrdeset šavova ali momenat kada sam nekoliko puta ugrizao pravog, mrtvog lešinara što je zahtijevalo da isperem usta alkoholom nakon svakog uzimanja, ipak je na neki način odredio moju karijeru, rekao je Švaceneger

Uprkos poteškoćama, uloga je na kraju stavila glumca na mapu Holivuda i dovela do nastavka i njegove uloge u "Terminatoru" Džejsma Kamerona koja ga je proslavila kao akcionu ikonu 80-ih. .

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana