Sutra premijera filma “Veliki Getsbi” u Banjaluci i Prijedoru

Agencije
Sutra premijera filma “Veliki Getsbi” u Banjaluci i Prijedoru

Banjaluka, Prijedor - U banjalučkom multipleksu “Palas” sutra će premijerno biti prikazana tri-de ekranizacija bestselera Skota Ficdžeralda “Veliki Getsbi”, prenose agencije.

Menadžer “Palasa” Denis Smajlić rekao je da će multipleks podijeliti dvije knjige i ulaznice za ovaj film, u saradnji sa knjižarom “Kultura” Banjaluka i izdavačkom kućom “Laguna”.

Prema njegovim riječima, “Palas” će dodatno nagraditi 20 posjetilaca koji budu došli na projekciju od 20 časova, obučeni u stilu dvadesetih godina prošlog vijeka.

- Fotografisaćemo posjetioce i objavićemo sve fotografije na našoj “Fejsbuk” stranici. Sljedeće sedmice objavićemo ko se najviše približio ovom stilu i osvojio mjesečnu ulaznicu za sve projekcije - rekao je Smajlić.

Film “Veliki Getsbi” biće prikazan u “Palasu” u terminima od 18 i 21 čas.

Prijedorčani će sutra u bioskopu “Kozara” moći pogledati film australijskog režisera Baza Lurmana “Veliki Getsbi” u tri-de formatu sa Leonardom di Kapriom u glavnoj ulozi, samo dan nakon što ovo ostvarenje otvori Kanski festival, najavljeno je iz Javne ustanove “Centar za prikazivanje filmova” Prijedor.

Film “Veliki Getsbi” večeras će, osim u Kanu, vidjeti i publika u Beogradu, a sutra u Zagrebu, Sarajevu, Banjaluci i Prijedoru.

Projekcija u bioskopu “Kozara” zakazana je za 20.30 časova.

Cijena ulaznice je četiri KM, kao i za sve tri-de projekcije u ovom bioskopu, što je za jednu marku više od ulaznica za filmove u klasičnom formatu.

Svjetsku premijeru “Veliki Getsbi” imao je proteklog vikenda u Americi kada je, prema pisanju “Los Anđeles tajmsa”, zaradio 51 milion dolara, iako su očekivanja producentske kuće “Vorner bros” bila od 35 do 40 miliona dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana