Snima se Betmen protiv Supermena?

Agencije
Snima se Betmen protiv Supermena?

Nedavno se na internetu pojavio trač da se u produkciji kuće Vorner Bors snima film iz dva dijela "Batman vs. Superman: Dawn of Justice".

Naime, u petak se na internetu pojavila fotografija koja je navodno dio promotivnog materijala za film "Batman vs. Superman: Dawn of Justice". Na njoj piše da će film biti podjeljen u dva dijela: prvi pod nazivom "Enter the Knight" dolazi u bioskope 23. oktobra 2015, a drugi dio "Dawn of Justice" 25. marta 2016.

Raspored datuma na slici djeluje vjerno, ali zbog zatamnjenja naziva sajta na donjem dijelu slike, nije jasno da li je riječ o zvaničnom Vorner Bros dokumentu ili o šali nekog fan sajta. Fotografija se pojavila na sajtu Imgur.

Vorner Bros još uvijek nije komentarisao ovu glasinu, ali to ne mora ništa da znači, jer oni obično nikad ne komentarišu tračeve.

Ukoliko se ovo ispostavi kao istinita vijest, to bi mogao biti komercijalno vrlo pametan potez Vorner Brosa. To ne bi bio prvi put da dijele filmove na više dijelova – "Hobit" i "Hari Poter" su samo neki od filmova koje su podjelili.

Treba imati na umu da nas ove godine čekaju dva Marvelova filma ("Civil War" u maju i "Ant-Man" u julu), tako da bi filmska 2015. mogla biti godina superheroja.

Iako je vrlo moguće da je ova vijest lažna, nema sumnje da na papiru zvuči više nego intrigirajuće.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana