Serija “Betmen: Maskirani krstaš” stiže na male ekrane

B. P.
Serija “Betmen: Maskirani krstaš” stiže na male ekrane

LOS ANĐELES - Striming div “Prajm video” objavio je prvi trejler za dolazeću animiranu seriju “Betmen: Maskirani krstaš”, čija se premijera očekuje 1. avgusta.

Za mnoge obožavaoce superheroja najbolja verzija TV serije ili filma zasnovanog na stripu je “Betmen”, animirana serija iz devedesetih, koju je radio Brus Tim, a koje je uzimajući ozbiljno izvorni strip-materijal stvorila neke od najboljih priča unutar superherojskog žanra. 

Pomenuti scenarista se vraća kao jedan od autora i producenata zajedno sa Matom Rivskom i Edom Brubejkerom, a kao što se može vidjeti u trejleru serija je novi pogled na mitove o Betmenu. Radnja se odvija na početku Betmenove osvetničke misije u Gotam Sitiju i svi pokušavaju da otkriju da li je on prijatelj ili neprijatelj.

Animacija je vrhunska, glasovna gluma odlična, a priča izgleda kao magična mješavina za odrasle i porodicu. 

- Dobro došli u Gotam Siti, gdje je korumpiranih mnogo više od dobrih, kriminalci divljaju, a građani koji poštuju zakon žive u stalnom strahu. Iskovan u vatri tragedije, bogati plejboj Brus Vejn postaje nešto i više i manje od čovjeka - Betmen. Njegov samostalni krstaški pohod za pravdu privlači neočekivane saveznike unutar policije i gradske vijećnice, ali njegovi herojski postupci izazivaju smrtonosne, nepredviđene posljedice - piše u najavi serije.

Glasovne uloge uključuju Hamiša Linklejtera kao Betmena, Kristinu Riči kao Selinu Kajl ili Ženu mačku, Džejmi Leng kao Harli Kvin i Didriča Bajdera kao Harvija Denta. 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana