Ron Hauard se nada novoj saradnji sa Tomom Henksom

Tanjug
 Ron Hauard se nada novoj saradnji sa Tomom Henksom

LONDON - Američki reditelj Ron Hauard se nada da će ponovo sarađivati sa glumcem Tomom Henksom, za kojeg kaže da je veliki talenat i saradnik.

Hauard je muzičkom časopisu NME rekao da se nada “da su daleko od kraja saradnje” sa Henksom i prisjetio se koliko je ovaj glumac za njega bio nadahnuće tokom snimanja filma “Apolo 13” (1995).

“Stvarno me impresionirala njegova potpuna posvećenost pojedinostima i znanje o misijama na Mjesec. Njegova strast i uvjerenje da ne moramo uljepšavati (priču), da je samo treba prikazati, prosto oživjeti. Zapravo naučio sam dosta iz njegove posvećenosti”, rekao je Hauard.

Govoreći o mogućnosti da film “Solo”, iz serijala “Ratovi zvijezda”, dobije nastavak, Hauard je naveo da koliko razumije to nije prioritet kod producenata Lukas film, i da jedina priča o tome dolazi od fanova.

“Ali tu su pokrenuti neki sjajni likovi, i ljudi u Lukas filmu vole fanove i stvarno ih slušaju, tako da nikad ne reci nikad. No, nisam upoznat da trenutno postoje konkretni planovi da se proširi priča ili da se pozabavimo sa određenim likovima”, rekao je Hauard.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana