Radojičić: Voleo bih da radim sa Martinom Skorsezeom

Srna
Radojičić: Voleo bih da radim sa Martinom Skorsezeom

BEOGRAD - Gost nove epizode video serijala “Tanjug Reflektor” bio je popularni glumac Aleksandar Radojičić koji je govorio o svojoj ulogama u televizijskoj seriji “Beležnica profesora Miškovića” i predstavi “Mačor u čizmama” u Pozorištu Boško Buha, a otkrio nam je da bi volio da radi sa američim rediteljem Martinom Skorsezeom.

Radojičić je istakao da je serija “Beležnica profesora Miškovića” drugačija forma na koju naša publika nije navikla.

“Mistarija, triler i elementi drame, simbolizuju seriju Dosije X i mnogi “Beležnicu” povezuju upravo sa tom serijom. Meni je to interesantno, ali lik koji oživljavam u seriji nema mnogo veze sa nadrealnim pojavama. Moj Velja je pripadnik Državne bezbjednosti i rizikuje svoj život kako bi spasao “Beležnicu” i život profesora Miškovića.

Radojičić je naglasio da je predstava “Mačor u čizmama” u kojoj igra naslovnu ulogu potpuno drugačija u odnosu na sva prethodna izvođenja te predstave u pozorištu “Boško Buha”.

“Pokušali smo da je osavremenimo i približimo deci. Muziku za predstavu su pisali Aleksandar Lokner i Momčilo Bajagić Bajaga. Na njihov rokenrol, mi smo dodali malo bita da bi malo odrepovali. Važno je da govorimo aktuelnim jezikom dece kako bi uspeli da im pošjemo jaku poruku o pozorištu” kazao je Radojičić.

Za njega nema dileme sa kojim slavnim svetskim rediteljima bi podijelio set.

“Bilo bi lepo kada bi radio sa Braćom Koen ili Martinom Skorcezeom” kazao je Radojičić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana