Producenti žele da vrate Krejga

Priredila: Aleksandra Glišić
Producenti žele da vrate Krejga

Los Anđeles - Od kada je slavni glumac Danijel Krejg izjavio da će "prije presjeći vene nego opet glumiti Džejmsa Bonda" ljubitelji čuvenog serijala o britanskom špijunu ne prestaju da nagađaju ko bi mogao da bude sljedeći agent 007.

Priče su uključivale Idrisa Elbu, Toma Hidlstona, Majkla Fasbendera, Džejmija Bela i Ejdana Tarnera, a poslije nekoliko mjeseci konačno su se oglasili i sami producenti.

Gostujući u emisiji "Radio 4's Today", izvršni producent Kalum Mekdugal otkrio je da Krejg "apsolutno ostaje prvi izbor" njegovih kolega Barbare Brokoli i Majkla Vilsona.

- Znam da se nadaju da će se vratiti - rekao je Mekdugal, a na pitanje ko će zaista biti naredni Bond rekao je da bi i on volio to da zna.

Inače, nedavno je objavljeno da je Krejgu ponuđeno 150 miliona dolara da se pojavi u naredna sva filma. Za ulogu u "Spektri" dobio je 65 miliona.

Producentska kuća "Sony Pictures" spremna je da čuvenom glumcu ponudi ovu nevjerovatnu sumu novca da ponovo glumi agenta 007, i to u dva sljedeća ostvarenja koja spremaju.

- Svi znaju koliko ga vole producenti i ideja da bi mogli da ga izgube u ovom trenutku jednostavno nije nikome prijatna - rekao je izvor upućen u situaciju i dodao da je Krejg veoma "važna karika" u ovom lancu.

Poznatu filmsku rečenicu "Moje ime je Bond. Džejms Bond", do sada je na velikom filmskom platnu izgovorilo šest glumaca i to Šon Koneri, Džordž Lejzenbi, Rodžer Mur, Timoti Dalton, Piers Brosnan i Danijel Krejg.

Šarm i hrabrost

U posljednjih 60 godina snimljena su 24 filma o Džejmsu Bondu. Akcioni junak kog je stvorio Ijan Fleming postao je sinonim za muškarca neprikosnovenog šarma, hrabrosti i odvažnosti da uradi ono što se mnogi ne bi usudili.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana