Producent "Pirata sa Kariba": Radimo na tome da se Dep vrati

G.S.
Producent "Pirata sa Kariba": Radimo na tome da se Dep vrati

Američki glumac Džoni Dep mogao bi da se vrati ulozi najpoznatijeg pirata Džeka Speroua u novom nastavku "Pirata s Kariba", tvrdi to producent Džeri Brukhajmer, koji radi na filmu.

"Još uvijek radimo na tome da se vrati kao Džek Sperou", otkrio je Brukhajmer na pitanje o Džoniju Depu i nastavku saradnje.

Producent Brukhajmer otvoren je prema opciji da se Dep vrati Diznijevoj franšizi jer bez njegovog lika, koji se pojavio u svih pet nastavaka, nemoguće je zamisliti šesti nastavak. Novi film stavljen je na čekanje upravo zbog toga što se nije znalo kako će Depov slučaj na sudu s Amber Herd da se završi, jer ga je Dizni suspendovao zbog toga, ali sada kada se situacija razriješila u njegovu korist, prepreka više nema.

Brukhajmer je kazao kako bi jako volio da se Dep vrati kao Džek Sperou, ali kada su ga pitali šta misli o tome hoće li ga Dizni primiti nije imao odgovor.

"To morate da pitate njih, ja ne mogu da odgovorim na to pitanje. Ne znam, ali zaista bih hteo da ponovo glumi. On je sjajan glumac i prijatelj i imao je tešku situaciju u životu", rekao je Brukhajmer i zatim poentirao.

"Ne možemo da ubijemo Džeka, probali smo, ali nije išlo", zaključio je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana