Preminuo legendarni filmski mafijaš Pol Herman VIDEO

B.P.
Preminuo legendarni filmski mafijaš Pol Herman VIDEO

Los Anđeles - Američki glumac Pol Herman, poznat po ulozi u kultnoj seriji "Sopranosi" preminuo je u 77. godini, na svoj rođendan.

Glumac je bio najpoznatiji po ulozi mafijaša Binzija u "Sopranosima" ali je imao role u filmu "Silver Linings Playbook " Dejvida O. Rasela i mafijaškim epovima "The Goodfells" i "The Irishman ", slavnog režisera Martina Skorsezija, te kantri melodrami "The Crazy Heart ". Majkl Imperioli, njegov kolega iz Sopranosa, koji je igrao Kristofera Moltisantija, na Instagramu je odao počast glumcu veteranu.

-Preminuo je naš prijatelj i kolega Pol Herman. Pol je bio sjajan tip. Prvoklasni pripovjedač i jedan pakleni glumac. "Dobri momci", "Bilo jednom u Americi", "Irac" i, naravno, "Sopranovi" su neki od najvažnijih događaja u njegovoj karijeri. Poli je živio iza ugla od mene posljednjih nekoliko godina i drago mi je što smo proveli neko vrijeme zajedno prije nego što nas je napustio-rekao je Imperioli.

Herman je, zajedno sa svojim bratom Čarlijem, 90-ih vodio kafić "Kolumbus". Smješten preko puta Linkoln centra, bio je baza za brojne glumce, igrače, gangstere i agente FBI-a i DEA-e. Herman je takođe imao mali vlasnički udeo u kafiću, zajedno sa Mihailom Barišnjikovim , kao i drugim glumcima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana