Premijera filma “Jedini izlaz” večeras u “Sinepleksu Palas”: Suočavanje s lažima i mračnim tajnama

Ilijana Božić
Premijera filma “Jedini izlaz” večeras u “Sinepleksu Palas”: Suočavanje s lažima i mračnim tajnama

Novi igrani film “Jedini izlaz” premijerno će biti prikazan večeras u bioskopu “Sinepleksa Palas”, a svečanoj premijeri prisustvovaće glumci Anđelka Prpić i Jovo Maksić, režiser i producent Darko Nikolić i producent Marko Stanković.

Premijera je zakazana za 20 časova, a publika će imati priliku da uživa u prvom domaćem filmu u 2021. godini, koji je okupio sjajnu glumačku ekipu iz cijelog regiona.

Glavnoj glumici Anđelki Prpić ovo je prva ozbiljna uloga u karijeri i to u psihološkom trileru, a nakon premijere u Beogradu, ona je za srpske medije istakla da bi sa zadovoljstvom prihvatila i sljedeću rolu jake i hrabre žene kao što je njena junakinja Ana Kolar u ovom filmu.

- Ima toliko zanimljivih priča da se filmski ispričaju. Naš film je jedan od pokazatelja da može da se snimi i projekat koji ima komercijalnu vrednost i kada žena nosi priču. Žene imaju manje honorare od muškaraca i možda je ovo jedan put da se konačno to lagano menja i ja tome želim dobrodošlicu - rekla je tada Prpićeva.

Film “Jedini izlaz” prati glavnu junakinju Anu Kolar koju odlikuje snažan karakter u borbi da otkrije misteriju smrti svog muža. Na tom putu ona nailazi na nevjerovatne prepreke.

Naime, šest godina nakon što joj je muž, čuveni beogradski advokat, stradao u požaru, Ana Kolar dobija informacije koje dovode u pitanje sve što je mislila da zna o tragediji, ali i o svojoj porodici.

Međutim, paralelno sa njenom pričom odvija se život inspektora Dejana  Štrpca, kojeg glumi Ljuba Bandović. Iznenadna smrt najboljeg druga njegove kćerke uvodi ga u lanac zločina koji počinje misterioznim nestankom mlade pravnice, a koji se desio prije šest godina.

Dok sve radi protiv njih, dvoje junaka započinju zajedničku potragu za istinom, koja ih suočava sa mrežom laži, ucjena i ubistava, ali i mračnim tajnama iz sopstvene prošlosti.

Ovaj psihološki triler, nastao iz pera scenariste Marka Popovića, na redovnom repertoaru “Sinepleksa Palas” biće od sutra.

Glumačka ekipa

U filmu “Jedini izlaz” glume i Danica Maksimović, Nikola Ristanovski, Milan Čučilović, Milena Predić, Janko Popović Volarić, Toni Mihajlovski, Jovo Maksić, Boris Komnenić, Klara Hrvanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana