Poznato kada stiže druga sezona čuvene serije: Povratak u zamke smrti

B.P.
Poznato kada stiže druga sezona čuvene serije: Povratak u zamke smrti

SEUL - Druga sezona serije “Igra lignje” stiže 26. decembra ove godine, objavio je striming servis “Netfliks” i najavio da će sljedeće godine stići i treća, odnosno posljednja sezona.

Tri godine nakon pobjede Igrač 456 odlučan je da nađe ljude odgovorne za igru i okonča njihov okrutni sport. Novac koristi za potragu i kreće od čovjeka u lijepom odijelu iz metroa.

Ali kada konačno dođe do nekih rezultata, shvata da je sve mnogo opasnije nego što je mislio, jer će morati ponovo da uđe u igru. Druga sezona stiže skoro tri godine nakon prve koja je oborila rekorde na “Netfliksu” i ostala njihova najgledanija sezona jedne serije.

Da podsjetimo, serija prati grupu ljudi u vrlo teškoj situaciji, koji ulaze u smrtonosnu igru da bi zaradili novac, a ona se sastoji u eliminaciji jednog po jednog od njih. To je prva drama koja nije na engleskom jeziku koja je nominovana u nekoliko kategorija za “Emi” nagrade, a Li Džung-džae postao je prvi Korejac koji je osvojio tu nagradu za najbolju glavnu ulogu.

Tvorac serije Hvang Dong-juk takođe je postao prvi azijski reditelj nagrađen u kategoriji drame i prvi reditelj pobjednik sa serijom koja nije na engleskom jeziku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana