Poznati gumci bez dlake na jeziku o snimanju scena seksa

Agencije
Poznati gumci bez dlake na jeziku o snimanju scena seksa

Iako smo mnoge holivudske hitove zapamtili po napetim scenama seksa između glumaca, u stvarnosti glumci nisu previše oduševljeni snimanjem takvih scena. Stotine ljudi okolo se brine oko ozvučenja, svjetla, ugla kamere... većina glumaca takve bi prizore najradije preskočila.

Britanski "Independent" skupio je izjave poznatijih glumaca koji su se usudili da otvoreno govore o tim traumatičnim trenutcima.

Zvijezda ‘Igre prestola, Natali Dormer, koja se često skidala pred kamerama u seriji, kaže da joj to iskustvo nikad nije predstavljalo užitak.

" Koreografija scena seksa potpuno je ne-seksi i ne-glamurozna", rekla je Natalie za Women’s Health – "Najbitniji su uglovi kamere, morate ponavljati trenutak toliko puta. Sve je samo tempiranje i tehnika"

Kejt Vinslet: "Bukvalno se možete zapleti u čaršafe i onda se okrenete prema kolegi i kažete ‘Šta koji k***c radimo?’ Draga mama, danas na poslu imala sam mošnice tog-i-tog lika stisnute na svoj obraz. Na neki način to je neetično, ako tako razmišljate o tome"

Dakota Johnson: "Snimati scene seksa nije ni senzualno ni prijatno okruženje. Vrlo je vruće - ali ne na usijan, seksualni način. Samo je oznojeno i ne preterjano prijatno. Meni su još i ruke i noge bile vezane, imala sam povez na očima i udarali su me s tim bizarnim alatom. Bilo je emotivno iscrpljujuće"

Mila Kunis: "Teško je snimiti scenu seksa, tačka. Nije bitno je li riječ o prijatelju, muškarcu, ženi. Zajedno ste sa stotinjak člankova ekipe, osvjetljavaju vas, premještaju vas. Nema nikakve prijatnosti"

Hugh Grant: "Uvijek sam uživao u scenama seksa, iako zapravo ne bi trebalo. Klasični odgovor je ‘Oh, to uopšte nije seksi jer je toliko tehničara oko vas’. No meni su one uvek bile uzbudljive"

Lijam Hemsvort: "Uvijek je neprijatno kada morate da skinete pantalone pred ekipom i drugim glumcima. Za vrijeme scene je u redu, ne osjećate neprijatnost, ali čim je rez i stojite u donjem rublju, postane čudno i neugodno"

Lena Danham: "Prestala sam nositi traku protiv golotinje nakon prve sezone ‘Djevojaka’. Nema ni jednog muškarca u seriji koji nije vidio unutrašnjost moje vagine. Traku zalepite preko vagine. Ona se oznoji, i na kraju uvijek otpadne. Moje muške kolege, na kraju dana, nije briga"

Rosamund Pike: "Sami ste s muškarcem koji nije vaš muž, i koji isto ima muža. On je u donjem rublju, vi ste u donjem rublju, i trljate se na suvo na krevetu"

Nil Patrik Haris: "Morali smo imati probe za scenu seksa u filmu ‘Gone girl’, svaki njen trenutak. ‘A onda staviš svoja usta na njegov penis ovdje i onda slijedeći broj guranja i potom ejakuliraš.’

En Hetavej: "Postoji taj odbojno neprijatan trenutak kada morate skinuti svoju odjeću pred strancima. No, kao i sa svim stvarima u životu, kada prestanete misliti na sebe i mislite na sve druge, onda postane zabavno"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana