Poklanjamo ulaznice za film “Megalopolis”

B.P.
Poklanjamo ulaznice za film “Megalopolis”

BANjALUKA- Bioskop “Sinepleks Palas” i “Glas Srpske” ponovo nagrađuju čitaoce sa nagradnim ulaznicama za film “Megalopolis” u terminu od 21.30 časova.

“Megalopolis” je rimska epska bajka u režiji legendarnog Frenisa Forda Kopole smještena u nadrealnu modernu Ameriku. Grad Rim se mora promijeniti, izazivajući time konflikte između Cezara Kataline, genijalnog umjetnika koji nastoji da uskoči u utopijsku budućnost i njegovog protivnika gradonačelnika Frenklina Cicerona posvećenog regresiji, održavanju pohlepe i posebnih interesa. Razapeta između njih je Julija Ciceron socijalista, gradonačelnikova kćerka, čija je ljubav prema Cezaru podijelila njenu lojalnost primoravajući je da sazna šta je to što čovječanstvo zaista zaslužuje. U filmu glume Adam Drajver, Forest Vitaker, Natali Emanuel, Džon Vojt, Lorens Fišburne, Obri Placa, Šija la Baf, Džejson Švarcman, Grejs Vanderval, Katrin Hanter, Talija Šajer, Dastin Hofman, D. B. Svini i Đankarlo Esposito.

Svi zainteresovani treba da u 11 časova pozovu broj telefona 051/342 900, a dva najbrža dobiće po dvije ulaznice za film.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana