Pala posljednja klapa serije “Zamalo život”

RTRS
Pala posljednja klapa serije “Zamalo život”

Banjaluka - Završeno je snimanje serije” Zamalo život” koja je rađena u koprodukciji Radio Televizija Republike Srpske i AEON Produkcije, a gledaoci će na našem programu od jeseni moći da uživaju u serijalu od 12 epizoda.

Topla porodična priča i realne životne okolnosti tako bi se mogao opisati ovaj serijal. Prati tri generacije porodice Bekavac, koja upada u niz komičnih situacija sa komšijama, prijateljima, saradnicima. U seriji likove tumače naši najbolji glumci. Uloge su duhovite, spontane i bliske duhu našeg naroda.

Režiser Mladen Đukić okupio je izuzetan tim -od scenariste do brojne tehničke ekipe.

Televizija Republike Srpske spremno je odgovorila na zahtjeve mnogobrojne ekipe, a sve u namjeri da od Jeseni obraduje svoje gledaoce.

Direktorica Televizije Republike Srpske Natalija Trivić kaže da je to za Radio Televiziju Republike Srpske sigurno veliki projekat koji će, kako ističe, ispuniti očekivanja kuće, ali i gledalaca kraj malih ekrana.

Seriju prate visoki produkcijski standardi, poznata glumačka imena i mladi studenti Akademije umjetnosti iz Banjaluke, atraktivna fotografija, a uz sve, priča začinjena velikom dozom humora. Serija je snimana u RTV Domu i na više lokacija u Banjaluci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana