Objavljen trejler za film “Megdan: Između vode i vatre”: Vaterpolista u svijetu ilegalnih borbi

R.V.
Objavljen trejler za film “Megdan: Između vode i vatre”: Vaterpolista u svijetu ilegalnih borbi

BEOGRAD - Nakon svjetske premijere na Filmskom festivalu u Napulju, odakle se vratio sa čak dvije nagrade, film “Megdan: Između vode i vatre” imaće u četvrtak svoju regionalnu premijeru u okviru “Open er” programa na 30. Sarajevo film festivalu.

Uoči premijere u Sarajevu, za koju su karte već rasprodate, objavljen je i zvaničan trejler ove akcione drame, čija radnja prati život vaterpoliste koji se upušta u prljavi svijet ilegalnih borbi u kavezima. Nekadašnja vaterpolo zvezda Petar (Viktor Savić), sada čuvar u noćnom klubu, kreće u igru sa visokim ulozima da bi spasao svoj vaterpolo klub od propadanja. Dok roni sve dublje u balkansko podzemlje, Petar otkriva da je linija između pobjede i poraza tanka.

Glumačku podjelu ove priče čin: Viktor Savić, Enis Bešlagić, Vojin Ćetković, Nina Seničar, Aleksandar Radojičić, Jovana Balašević, Petar Božović, Aleksandar Gavranić, Vaso Bakočević, Maja Berović, Dušan Džakić, Blagoj Veselinov, Iva Krajnc i mnogi drugi. Autorsku ekipu čine reditelj Todor Čapkanov, autor scenarija je Aleksa Balašević, dok je za muziku bio zadužen Dirk Brose.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana