Objavljen trejler za film “Marija”: Biografska priča o operskoj divi

R.V.
Objavljen trejler za film “Marija”: Biografska priča o operskoj divi

LOS ANĐELES - “Netfliks” je objavio prvi trejler za film “Marija”. U pitanju je biografska drama o čuvenoj operskoj pjevačici Mariji Kalas, koju će igrati Anđelina Džoli.

Dugoočekivani i hvaljeni film čileanskog reditelja Pabla Larina premijerno je prikazan na ovogodišnjem Venecijanskom filmskom festivalu dobivši osmominutne ovacije te su sa velikim razlogom mnogi kritičari Anđelinu Džoli i cijelu filmsku ekipu vidjeli u trci za “Oskara”. Radnja filma prati posljednje godine grčkog soprana tokom sedamdesetih, kada se povukla u Pariz nakon turbulentnog perioda u njenom profesionalnom i privatnom životu, koji je bio neprestano pod budnim okom javnosti.

U trejleru vidimo da će film neizostavno obuhvatiti mnoge bliske odnose sa ljudima koji su u mnogo čemu uticali, kako na njen život tako i na karijeru. Jedan od najzanimljivijih detalja iz njenog života koji ćemo gledati sigurno je odnos sa kontroverznim biznismenom Aristelom Onazisom, s kojim je imala dugogodišnju romansu. Marija Kalas važila je za jednu od najboljih pjevačica svog vremena, koja je s velikim uspjehom nastupala na najpoznatijim svjetskim scenama i imala uloge u djelima Verdija, Pučinija, Donićetija, Belinija i drugih operskih velikana. Reditelj filma nije krio oduševljene što je sarađivao sa Anđelinom Džoli i što je napokon uspio da spoji svoje lične strasti u ovaj film.

- Imati priliku da spojim svoje dvije najdublje i lične strasti, bioskop i operu bio je za mene dugo očekivani san, a učiniti ovo sa Anđelinom, koja je izuzetno hrabra i radoznala umjetnica, zaista je fascinirajuće i pravi poklon za mene - rekao je Larin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana