Objavljen trejler za drugu sezonu serije „Gospodar prstenova: Prstenovi moći” (VIDEO)

B. P.
Foto: Prime

LOS ANĐELES - Studio „Amazon” objavio je prvi trejler za drugu sezonu serije „Gospodar prstenova: Prstenovi moći” koja se na ovu striming platformu vraća 29. avgusta.

Fanovi Tolikonovog svijeta ponovo će otići u Srednju zemlju u drugoj sezoni, a radnja će, po svemu sudeći, nastaviti tamo gde je pre dvije godine stala. 

Radnjom smještena hiljadama godina prije događaja iz slavnih knjiga i filmova „Gospodar prstenova” i „Hobit”, ona prati stvaranje “Prstenova moći”, saveza između vilenjaka i ljudi, kao i uspona Saurona na vlast. 

Iako trejler traje manje od dva minuta, djeluje da će se ova sezona koncentrisati upravo na Saurona čiji je identitet otkriven na kraju prvog serijala. 

Čarli Viker, koji tumači ulogu glavnog antagoniste, istaknut je i na posteru nove sezone serije „Gospodar prstenova: Prstenovi moći”.

U emisiji takođe glume Morfid Klark kao Galadrijel, Robert Aramajo kao Elrond, Ovejn Artur kao princ Durin, Bendžamin Voker kao Gil-galad i mnogi drugi. Prva sezona serije „Gospodar prstenova: Prstenovi moći” koštala je oko 700 miliona dolara, u šta su bila uključen i prava Tolkinove zaostavštine. 

Sezonu od osam epizoda pratilo je preko 100 miliona gledalaca od premijere u septembru 2022. do decembra te godine, i bila je najgledanija u tom periodu na “Amazon Prajm”, ali su je pratile jako podjeljene kritike i pravi rat ljubitelja Tolkinovog djela oko postaveke serije, na društvenim mrežama. 

I novi trejler su dočekale brojne pokude fanova na račun izgleda Saurona, uz akcent na njegove perike, ali je video skupio preko 3 miliona pregleda za 24 časa. 

Video prati i kratki film sa detaljima sa snimanjima i izjavama glavnih glumaca. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana