Objavljen spektakularan trejler za film “Dina: Drugi dio”

B. Predojević
Objavljen spektakularan trejler za film “Dina: Drugi dio”

LOS ANĐELES - Studio “Varner” objavio je prvi trejler za nastavak filma “Dina”, kanadskog režisera Denija Vilneva koji u bioskope stiže 23. novembra.

Nastavljajući tamo gdje je film iz 2021. stao, spektakularni trejler otkriva kako preživjeli nasljednik kuće Atreid uči više o ljudima i stvorenjima Arakisa posebno o pješčanim crvima postajući mesijanski vođa Slobodnjaka poznat kao Pol Muadib. Trejler prikazuje trenutak ili ključnu tačku zapleta u romanu Frenka Herberta i svakoj prethodnoj adaptaciji  u kojem mladić sjedne na jednu od velikih zvijeri iz pustinje, prolazeći test kod Slobodnjaka i otkrivajući daljnje naznake o svojoj sudbini.

Talentovani zvjezdani tandem Timoti Šalame i Zendaja repriziraju uloge Pola Atreida i njegove slobodnjačke ljubavi Čani iz prvog dijela.

Prethodno najavljeni novi glumci uključuju Kristofera Vokena kao cara Šadama IV od kuće Korino, Florense Pju kao carevu kćer princezu Irulan, Ostina Batlera, koji tumači nasljednika kuće Harkonen krvožednog i ambicioznog Fejda Rautu i Leu Sedu kao groficu Margot Fenring.

Osim novih snaga u redovima glumačkog ansambla svoje uloge ponavljaju Rebeka Ferguson, Džoš Brolin, Stelan Skarsgard, Dejv Bautista, Havijer Bardem  i drugi.

Kompozitorj Hans Zimer takođe se vratio kako bi napravio muziku za film, što je prvom dijelu donijelo nominaciju za Gremi 2022. za najbolju muzičku podlogu za vizualne medije.

;

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana